Mobilier cu stil; promisiuni și realizări…

content writer pentru expertoutdoor Romania

Servicii de content writer pentru un magazin online din Romania care furnizeaza mobilier horeca si pentru terase, din lemn sau ratan sintetic. Pentru mai multe detalii citiți articolul pe site-ul firmei:

Mediul HoReCa ar trebui (oare) să freamăte de bucurie!? O hotărâre de guvern urmează să dea un nou impuls dezvoltării turismului, deci a tot ceea ce înseamnă segmentul hoteluri si restaurante din câteva localități din România, conform unor informații recente provenind de la Autoritatea Națională pentru Turism. Astfel, după ce au fost analizate și aprobate documentațiile aferente, Guvernul României urmează să ateste în mod oficial 12 noi stațiuni. Credem că aceasta ar fi de natură a influența investițiile în mobilier și accesorii a tuturor proprietarilor de locații HoReCa din localitățile în cauză. Cel puțin așa ar trebui să se întâmple.

Cele 12 noi stațiuni pot fi văzute pe site-ul instituției, noi vom observa doar că despre Borsec aveam impresia că a fost mai demult o stațiune. Este adevărat că acum are multe, multe clădiri în paragină. Oricum, așa cum subliniază și comunicatul ANT, lacestea au șansa unei dezvoltări mai intense.

Investițiile care pot fi realizate, fie că sunt în domeniul imobiliar sau doar în dotarea cu mobilier și accesorii horeca, vor putea fi sprijinite prin fonduri europene, conform Axelor 7 – 7.1. Comunicatul ANT, dealtfel foarte darnic în vorbe, subliniază că vor fi dezvoltate în viitor modele de promovare turistică.

Content retrieved from: http://www.expertoutdoor.com/mobilier-cu-stil-promisiuni-si-realizari/.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro