Turismul din Timisoara, conjuctura si infrastructura

content writing Hotel Savoy Timisoara

Servicii de content writing pentru Hotel Savoy din Timisoara, despre industria hoteliera si dezvoltarea turismului:

Se pare că nu pentru orice hotel din România se simte trendul ascendent în ceea ce privește creșterea numărului de turiști, un fenomen care sperăm să nu fie doar de conjunctură. Astfel, conform datelor statistice provenind de la Institutul Nașional de Statistică, numărul de străini care intră la noi în țară este și el în creștere, ceea ce, aparent cel puțin, implică și apelarea la serviciile unui hotel.

Informația nu a fost trecută cu vederea de către publicațiile online importante, iar în ceea ce privește industria hotelieră ANAT (asociația patronală a agențiilor de turism din România) a remarcat și ea acest lucru. Mai mult, cifrele au fost disecate și analizate, dimensiunea acestora fiind întoarsă pe toate părțile. Mai mulți turiști în hoteluri, cu 11% mai mult ca anul trecut, ar trebui să fie un semn de dezvoltare. Situația cazărilor în structuri turistice din septembrie 2015 este superioară celei din septembrie 2016, dar ar trebui reținut și faptul că trei din patru turiști sunt români.

Spuse sec, cifrele arată așa: în septembrie au fost 1,09 milioane de turiști. Indicatorul cheie în acest sens și pe care-l folosește fiecare manager de hotel este numărul de înnoptări, iar acesta este în creștere, cu 10,1% față de anul trecut.

Hotelurile din Timișoara urcă în top

Content retrieved from: http://hotelsavoytimisoara.ro/turism-din-timisoara-conjunctura-infrastructura/.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro