Actualitate: pilotul automat si telematica

camion autopilotat pentru transportul de marfa

Servicii de content writer realizate pentru o firma de transporturi din Timisoara. De fapt, unui scriitor de articole pentru site-uri si bloguri i-ar fi mai greu fără a avea o înțelegere corectă a fenomenelor contemporane… Citește mai departe articolul în cauză:

 Spuneam în articolul nostru anterior că UBER are de gând să revoluționeze transporturile de marfă, iar planurile sale vizau în principal două direcții. Prima dintre acestea era extinderea folosirii expediției de mărfuri folosind helicoptere, iar cea de-a doua prin introducerea în transporturile rutiere a camioanelor autopilotate. În ceea ce privește camionale superinteligente, care transportă marfă auto-pilotându-se, UBER a achiziționat deja o firmă de înaltă tehnologie, respectiv OTTO, cu studii și realizări avansate în domeniul transporturilor și camioanelor.

Primul transport de marfă autopilotatIată că UBER a spart gheța și a ieșit triumfător în fața scepticilor, compania americană realizând deja primul transport de marfă cu un camion care se conduce singur. Este vorba de o livrare de 45.000 de cutii de bere Budweiser de-a lungul a 120 de mile pe o autostradă din Colorado.

Content retrieved from: http://www.degami.ro/transport-international/ro/200/Actualitate-pilotul-automat-si-telematica.html.

Despre Matei Bîtea 73 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro