Afaceri „reci” – copywriting transporturi

imagine cu camion din articol scris pentru blog de transporturi

Site-ul Degami este ridicat numai din editarea de conținut, respectiv din serviciul contractat de content writer, ceea ce pentru un site de transporturi de marfă ar putea părea paradoxal. Totuși, pentru site-urile de acest gen este dificil să le aplici o strategie de copywriting, căci, nu-i așa, ce poți să scrii atâta despre transporturile de marfă!?

Desigur, v-ați prins, nu este doar scrierea articolelor, chiar dacă diferențierea site-urilor se face până la urmă prin ceea ce conține fiecare text în parte.

RELAȚIA DINTRE TRANSPORTURI SI DEPOZITE FRIGORIFICE

Transporturile frigorifice merg „mână-n mână” cu afacerile cu depozitele aferente, în România cel puțin, unde alăturarea acestor termeni nu este doar ipotetică, dar și reală. Astfel, dacă veți observa cu atenție pe marii operatori de transport de marfă, veți remarca în mod sigur că majoritatea lor oferă combinații ale celor două activități. Căci, la noi cel puțin, lista de servicii în domeniul transporturilor nu va fi niciodată completă fără măcar o mică parte din zona cu temperatură controlată.

Content retrieved from: http://www.degami.ro/transport-international/ro/204/Relatia-transporturi—depozite-frigorifice.html.

Despre Matei Bîtea 73 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro