Despre textele SEO, advertoriale și content writer

articole seo

Content writer în limba română

redactor web fotograf Timisoara

Dacă aveți un site, dacă vreți să aveți unul, un magazin online, sunt sigur că vă veți lovi de noțiunea de SEO. Aproape sigur și de ceva de genul „content writer” sau „editor de conținut”. De redactare, de editare. Mare parte din SEO se „lipește” și se rezolvă de și prin conținutul site-ului, prin felul în care se redactează acest conținut.

Articolele dintr-un site trebuie să fie SEO? Iată o primă întrebare, firească dealtfel. Nu trebuie. Nimic nu trebuie, eventual doar dacă urmăriți ceva prin intermediul site-ului dvs, dacă aveți intenția ca paginile dvs. web să fie găsite de cineva, pentru ceva anume, de undeva anume. Da, în acest caz, articolele trebuie să fie SEO, ele stau în zona aceea „targetată” de content writing.

Despre utilitatea unui content writer (web editor) veți afla, cu siguranță, dacă va fi cazul. Dacă veți avea nevoie, veți ști. Dacă nu aveți nevoie, nu aveți nici ce căuta pe internet sub forma de proprietar de site, lăsați pe alții! O să dezlegați dilema asta mai târziu.

În paginile acestui site vă ofer motivația și avantajele pe care le-ați avea dacă ați apela la serviciile mele de „content writer” în limba română. Știu, sună puțin ciudat, nefiresc, amestecul acesta englezesco-românesc, aduce puțin cu Coana Chirița dar nu am se să fac. Este o opțiune impusă de tehnica de scriere a articolelor pentru web. Pentru că am nevoie ca site-ul meu să fie scris SEO.

Apariția și dezvoltarea internetului a dus și la crearea acestor servicii noi: redactor web, content writer, redactor online, editor web… Oricum le-ați numi se referă la același lucru: respectiv la crearea de conținut pentru un site. Iar când spun site mă refer la cam toate genurile, respectiv site de prezentare, blog, magazin online.

>>> Redactarea articolelor și introducerea fotografiilor în site-ul dvs

Scriitor de site-uri

old writer esenta redactor web

Am fost întrebat odată cu ce mă ocup? Păi, scriu. „Daaa… și ce scrii?” Eram ziarist tradițional pe vremea aceea, adică un gazetar de presă scrisă, pe ziare de hârtie… Întrebarea asta mi s-a pus și când începeam să intru în lumea online. Și deveneam ceea ce sunt acum, un fel de redactor web…

Pe măsură ce ieșeam din zona scrisă tradițională a presei și intram în mediul online, să răspund la întrebarea asta era din ce în ce mai greu. „Cum adică, scrii? Pe internet? și se trăiește din asta!?” Așa este, mi-era din ce în ce mai greu să răspund fără riscul de a intra în derizoriu, fără a fi luat peste picior…

>>> Scriitor de site-uri: esența de redactor web

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro