Bancuri stomatologice

content writer stomatologie

Un tinerel, abia a terminat facultatea de stomatologie și își deschide un cabinet în Timișoara, chiar lângă Iulius Mall. E o alegere bună, sunt destul de multe servicii de radiologie în zonă, e vad comercial, ce mai, e bine! Așteaptă primul pacient, care nu întârzie prea mult, vine… E un bărbat în salopetă, intră, iar medicul, cu receptorul în mână îi face semn să se așeze și să aștepte puțin.

Dentistul nostru se face preocupat, mimează cât este el de aglomerat… Vorbește, vorbește, dă un sfat și face o programare pentru consultația ce urma să aibă loc a doua zi. Aveai impresia că totul se petrece într-una dintre cele mai solicitate clinici de stomatologie din oraș. În cele din urmă termină și-l întreabă pe pacient: „Da, cu ce vă pot ajuta?” Omul zice: „Știți, eu am venit să fă fac conexiunea telefonului…”

 

Content retrieved from: http://www.dentisttimisoaraa.ro/trei-bancuri-stomatologice/.

Despre Matei Bîtea 75 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro