Ce-și cumpără românii: camioane frigorifice….

scriitor online de blog

Servicii de scriitor online, respectiv un articol scris pe tema transporturilor de marfa, in special a celor destinate transportului in regim de temperatura controlata.

Subiectul transporturilor de marfa este oarecum sensibil pentru cei din domeniu… Un scriitor de online, cum încerc să fiu și să mă mențin eu, va fi întotdeauna atent la toate știrile. Va trebui să citească zece texte pentru a fi capabil de a scrie unul.

Românii-și încălzesc transportul frigorific

Înmatriculările de camioane pentru transportul de marfă au crescut în anul acesta simțitor conform datelor furnizate de DRCPIV, iar în cifre absolute am putea vorbi de aproape 1.500 de camioane mai mult decât anul trecut. Practic, după cum spun cei de la Direcția de înmatriculări și permise, s-a atins cifra de 8.027 de camioane noi de peste 16 tone, o premieră pentru România. Autoutilitarele grele au fost în număr de 7.866, ceea ceea ce se traduce printr-o creștere implicită a capacității de transport frigorific.

 

Content retrieved from: http://www.degami.ro/transport-international/ro/205/Romanii-si-incalzesc-transportul-frigorific.html.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro