Cu avocati, cum e sa te povesteasca ziarele

content writer avocat timisoara
Captura de ecran luata din Daily Mail, o sursa inepuizabila de istorisiri cu avocati

Content writer in limba romana pentru un site de avocatura din timisoara: Orice avocat din România ar putea spune o poveste interesantă pentru publicul larg, dar acest lucru nu se întâmplă. Ceea ce-i face a fi reținuți în a face dezvălui „picante” provine din statutul profesiei și din regulamentele interne de funcționare ale barourilor. Spre deosebire, jurnalele occidentale relatează cu savoare cum avocații luptă pentru clienții lor, sau dimpotrivă, cum „calcă în străchini”.

La noi, se povestește despre avocați doar dacă sunt parlamentari.

Giorgio Destro, un avocat italian din Padova a dat în judecată compania aeriană Emirates, după ce a stat înghesuit pe scaunul său timp de nouă ore, pe durata unui zbor de la Cape Town la Dubai. El a cerul drept despăgubiri o sumă de 2.800 de euro, nemulțumit fiind de faptul că o parte semnificativă din spațiul său a fost ocupată de un pasager peste măsură de obez. Condițiile de zbor oferite pasagerilor, la modul general, iar neplăcerile cauzate de supraponderali au fost de mai multe ori prilej de conflicte în instanțe, după cum aflăm din Daily Mail.

 

Content retrieved from: http://www.david-lawfirm.ro/povesti-cu-avocati/.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro