Promovarea unui site prin conținut

content writer optimizare seo
content writer in propriul beneficiu, optimizare si promovare site

Content writing pentru 789.ro:

Metoda sigură, corectă și de durată de promovare a unui site nu poate fi decât editarea de conținut. Ce înseamnă să editezi conținutul unui site? Să modifici textele care există deja? În parte da, deși acest lucru este mai degrabă o tehnică elementară de optimizare, de SEO dacă doriți. Promovarea site-ului se face în principal prin corelarea conținutului cu scopul real al paginilor dvs web.

Continuând ideea de mai sus, dacă aveți intenția să vindeți pantofi atunci trebuie ca tot conținutul site-ului, toate conexiunile lui exterioare să fie depre pantofi. Este inutil (și nerecomandat) să adăugați bancuri cu Bulă sau poze cu femei, sperând că astfel veți avea mai mulți vizitatori, mai mulți clienți, mai multe vânzări. Veți ajunge să „străluciți” la aceste capitole, iar nu la pantofii pe care vreți să-i vindeți. Va trebui să înțelegeți că numărul de vizitatori de pe site nu produc același efect cu numărul de accesări al unui site și sunt departe de a fi numărul de clienți.

Content retrieved from: http://www.789.ro/promovarea-unui-site-prin-continut/.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro