Contradictia gadget-urilor Samsung si Apple

content writer romania magazin online timisoara

content writer romania magazin online timisoaraServicii de „content writing” in limba romana pentru un magazin online din Timisoara:  Importanța companiilor de genul Samsung este uriașă la nivel mondial, iar referitor la Note 7 observatorii europeni ar trebui să fie atenți și la alte aspecte ale acestor tipuri de incidente din businessul mondial. Nu neapărat că Samsung a dat-o-n bară cu Galaxy Note 7 și că a oprit producția modelului de telefon, ci felul în care sud-coreenii se ridică din nou. Mai ales structura costurilor care au generat pierderi de aproximativ 5 miliarde de dolari.

Astfel, remarcabil pentru mentalitatea asiatică de tip tradițional este faptul că Samsung oferă nu compensații financiare, ci stimulente (!) celor care aleg să-și schimbe telefonul cu alte produse similare. Este deja un aspect de marketing în forță. Atenție, oferta este valabilă pentru clienții din Coreea de Sud, ceea ce ne dă o notă despre puterea economică a acestei piețe. (Poate că din exemplul dat de coreeni ar putea învăța și Volkswagen, cu care Comisia Europeană încă se află într-un prelungit scandal de stabilire a termenelor și condițiilor de reparare a daunelor produse de scandalul Diesel-Gate.)

Tom Kang, director de cercetare la „Counterpoint Technology Market Research” afirma recent că simpla înlocuire a modelelor Note 7 cu altele din game apropiate nu va fi suficientă, căci clienții vor dori banii înapoi, ceea ce va împinge pierderile Samsung chiar la peste 6 miliarde de dolari. Noi să învățăm însă doar din exemplul și modelul de redobândire a credibilității companiei. Căci Samsung nu va da faliment, în ciuda dorințelor celor de la Apple, de exemplu.

Content retrieved from: http://www.bestservice-it.ro/blog/contradictia-gadget-urilor-samsung-si-apple-b96.html.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro