David Bowie si exclusivismul in HoReCa

content writer romania

Servicii de content writer pentru magazin online din Romania: O colecție de mobilier ceva mai deosebită va fi scoasă la licitație în luna noiembrie, la Londra, de către Casa Shoteby’s, după cum aflăm din publicația BusinessInsider. Spunem că este deosebită pentru că a aparținut regretatului David Bowie, cunoscutul cântăreț britanic decedat la începutul lui 2016. Bowie era un fan declarat al grupării Memphis din Milano, un grup futurist de creație de mobilier, printre altele, nu neapărat horeca și care a avut mare influență în design-ul anilor 80.

Despre gruparea Memphis, unele voci ziceau că a avut un impact asemănător cu cel al mișcării cubiste a începutului de secol XX, iar fondatorul acestui curent în designul modern de mobilier a fost Ettore Sottsass. Creația de mobilier de avangardă a fost așadar pe gustul lui David Bowie, artistul fiind considerat la rândul său un inovator, și nu neapărat doar al muzicii rock. Să facem acum și precizarea, utilă credem noi, că David Bowie nu a avut studii în artă și design, cum încearcă unele publicații să motiveze pasiunea sa pentru mobilă și elemente de decor. Bowie s-a născut în 1947 și până la debutul în muzică din 1963 nu avea cum să aibă o carieră în design. Dar, nu e treaba noastră ce scriu gazetele din Capitală!

Content retrieved from: http://www.expertoutdoor.com/exclusivismul-in-horeca/.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro