Ecografia sanilor vs mamografie

articol blog editat pentru ecografie

Servicii de content writer despre ecografia sânilor. Să scrii un articol pe această temă este echivalentul contribuției la lupta împotriva cancerului la sân. Editarea de conținut duce la cresterea valorii site-ului pentru care se face acest lucru. Articolele scrise pentru astfel de bloguri sunt de regulă pline de informații medicale cu caracter educativ.

Ecografa mamară este adesea confundată cu mamografia, iar de vină pentru aceasta este în primul rând precara lipsă de educație în ceea ce privește prevenția cancerului la sân. De fapt, nepăsarea femeilor de a-și trata propria sănătate (ne referim la sân) este cauza primordială a creșterii incidenței cazurilor fatale de cancer. Căci, după cum susțin majoritatea medicilor specialiști, se estimează că o proporție covârșitoare de cazuri sunt supuse tratamentului în faza când nu se mai poate interveni în niciun fel.

Pese 90% din cazurile de cancer sunt vindecabile dacă se descoperă în faza incipientă. Regula de aur este: cu cât descoperi mai devreme o afecțiune, cu atât sunt mai mari șansele ca aceasta să fie vindecată. Ecografia și mamografia sunt dferite ca metodă și nu se substituie una alteia, ele sunt complementare. Efectuarea uneia sau alteia se face la solicitarea medicului, acesta ținând cont și de vârsta pacientei.

Content retrieved from: http://econovamed.ro/ecografia-sanilor-versus-mamografia/.

Despre Matei Bîtea 73 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro