Ecografie fetala SonoScape S11

content writer despre ecografie generala si fetala

Servicii de editare web, redactare de conținut pentru Clinica Novamed… prezentarea aparaturii:

Ecograful folosit în Clinica Novamed este un model SonoScape S11 produse de compania SonoScape, iar în cele ce urmează, pacienții clinicii NOVAMED vor putea afla principalele caracteristici ale acestuia. Astfel, ecograful nostru este destinat investigațiilor ecografice de înaltă fidelitate și cu aplicații te tip general și obstetrică-ginecologie.

Termenii medicali și specializați folosiți în procesul de utilizare a aparatului nu sunt neapărat de interes pentru pacienți, ceea ce ne determină să ne limităm la o descriere cu caracter general și pe înțelesul tuturor.

Așadar, la Clinica Novamed din Poeni Teleorman, pacienții din zona noastră de interes și chiar din Videle și București, vor putea obține investigații cu ultrasunete de o excelentă fidelitate realizate cu aparatur[ aparínnd tehnicii de vârf din gama Sono Scape, respectiv S 11.

Ecografia fetală, prin tehnica imagistica inclusă în capacitățile aparatului S11 va fi folosită cu succes pentru a vizualiza fătul. Se pot determina cu acuratețea cea mai bună și respectiv vizualiza mișcările fătului.

Content retrieved from: http://econovamed.ro/ecograful-sonoscape-s-11/.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro