Epilare defintivă – Dermestetics Timișoara

content writer optimizare promovare site dermatologie

Epilarea si depilarea nu reprezinta acelasi lucru, iar poate ca acest aspect ar trebui explicat in primul rand, inainte de a se vorbi putin despre ceea ce inseamna epilare definitiva sau de lunga durata. Revenind, epilarea are in vedere indepartarea tuturor firelor de par, fie ca se afla dedesubt, fie la suprafata pielii. In timp ce depilarea este mai superficiala, daca putem spune asa, are in vedere doar parul de deasupra.

Dupa cum se va vedea in continutul acestui text, putem vorbi despre epilare, definitiva sau nu, doar intre limitele unei normalitati sau uniformitati din punct de vedere al geneticii si inzestrarii hormonale ale pacientilor, fie acestia sunt din Romania sau din alta parte.

Apoi, de ce ar trebui sa credem ca epilarea definitiva este ceva ce doresc doar femeile? Evolutia societatii, a profesiilor sau pur si simplu a modei a facut ca indepartarea parului nedorit de pe corp sa devina o atractie estetica, solicitata intr-o aproape egala masura atat de catre femei cat si de barbati.

Content retrieved from: http://www.dermestetics.ro/epilare-definitiva/.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro