Expediții de marfă cu zero emisii de CO2

content writer Romania pentru Degami Timisoara

Servicii de content writing Romania pentru Degami SRL din Timisoara: Fară îndoială că autocamioanele viitorului vor fi din ce în ce mai puțin poluante. Probabil vor fi și electrice 100%, respectiv sistemul de propulsie al unui camion care transportă marfă va fi mai silențios, mai mare, mai ieftin. În acest sens sunt binecunoscute deja marile ambiții ale grupului Mercedes-Benz de a crea camionul electric integral, ca să dăm cel mai sonor exemplu, dar și ale companiei Tesla.

Să nu uităm despre marele necunoscut Nikola One, al celor de la Nikola Motor Company un camion care, până acum cel puțin, lucrează cu luminile de camuflaj pentru a nu I se fura secretele, dar se laudă că deja a strâns numeroase contracte de furnizare de la companiile de transport. Suntem curioși dacă Nikola va reuși să revoluționeze firmele din expedițiile de mărfuri, să ieftinească totul și să dea drumul pe șosele la cel mai futurist camion. Termenul s-ar cam apropia… începutul lui Decembrie 2017!

Content retrieved from: http://www.degami.ro/transport-international/ro/197/Expeditii-de-marfa-cu-zero-emisii-CO2.html.

Despre Matei Bîtea 73 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro