FaceBook dă clasă la service-IT

data center Luela

Cel puțin sub aspectul service-ului IT, am putea spune că este genul de activitate care poate (și chiar o face) să pună presiune pe mediul online. Astfel, într-o lume în care concurența este mai liberă și mai acerbă decât în orice alt sector, trebuie să fim convinși că vor rezista doar aceia care știu să atragă fonduri din surse nebănuite, care fac investiții mai inteligente în management, în marketing, cei care-și reduc costurile înspre limita ridicolului.

Una din marile provocări ale internetului, de fapt ale producătorilor de echipamente care deservesc mediul online, cu siguranță că am putea spune că este sistemul de răcire al procesorului, al hard-diskului. Gândiți-vă la câte probleme aveți când vi se încălzește laptopul, unitatea centrală… apoi amplificați-le de mii de ori, de milioane de ori, și așa veți înțelege problema celor care lucrează cu servere, ale celor care, de exemplu, gpzduiesc site-ul pe care tocmai îl citiți acum.

Content retrieved from: http://www.bestservice-it.ro/blog/facebook-da-clasa-la-service-it-b91.html.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro