Komatsu și topul utilajelor de construcții

scriitor despre Komatsu si utilajele de constructii
Content writer in limba română despre utliaje de construcții

Articole scrise pentru o firma distribuitoare de piese de schimb pentru mașini și utilaje din construcții. Serviciile de content writer desfășurate în limba română. Citește…

Pentru primele șase luni ale anului fiscal ce se sfârșește la 31 martie 2017, Komatsu a raportat o scădere a cifrei de afaceri cu aproximativ 10 la sută, comparativ cu perioada similară a anului trecut, conform site-ului oficial al producatorului de utilaje de construcții. Stafful de conducere al marii companii și-a liniștit însă acționarii printr-un comunicat de presă, explicându-le că acest lucru se datorează aprecierii yenului japonez față de dolarul american.

Mai mult, japonezii au trimis semnale liniștitoare pentru toți partenerii săi de afaceri, (inclusiv către fabricile producătoare de piese de schimb, o politețe titpic asiatică), distribuitori și de fapt tot ceea ce înseamnă colaborator de business. (Pe acest palier se situează și firma OEM Top Line Romania, cu sediul în Timișoara). Explicația scăderii cifrei de afaceri a Komatsu este logică.

Astfel, Tetsuji Ohashi, CEO Komatsu, a arătat cum în prima jumătate a anului fiscal 2016-2017, cifra de afaceri a producătorului de excavatoarele și buldozerele a fost de 796.1 milioane de dolari, comparativ cu 892.4 milioane în anul anterior. Doar că, în anul precedent un dolar american putea cumpăra cam 122 de yeni japonezi iar anul acesta „abia” 106.

Content retrieved from: http://www.ofmromania.ro/komatsu-top-utilaje-de-constructii/.

Despre Matei Bîtea 73 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro