Lumea horeca, plină de trăsniți…

content writer in limba romana

Servicii de content writer in limba română: Când prin anii 80 cineva de prin țările Beneluxului definea termenul de horeca drept noțiune introductivă la afacerile cu restaurante, cafenele și baruri, probabil nu se gândea și la senzația cosmică. Așa cum nu se gândea, cu siguranță, nici la japonezi, la ei noțiunea de bar e (probabil) diferită de cea pe care o are un european. Asistăm însă la un fenomen general de export occidental și în această privință. A noțiunii de horeca, despre asta vorbim, despre gruparea unui anumit tip de afaceri într-o singură categorie. Plină de oameni normali și anormali. Dar, ca peste tot, e relativă și această încadrare.

Mobilier imponderabil; scaun de birou

Scaunul de birou Elysium nu este chiar o piesă de mobilier HoReCa, ba am spune că dimpotrivă, este ceva ce foarte puțini de pe lume și-ar permite să-și cumpere. Cauza restricției este una cât se poate de prozaică: un scaun foarte scump! Conform site-ului Oditty Central, un scaun costă de la 26.000 de dolari, ceea ce nu este absolut deloc pentru oricine și nu ajunge să ai un SRL ca să-ți poți permite mobilier office de genul acesta.

Content retrieved from: http://www.expertoutdoor.com/lumea-horeca-plina-de-trasniti/.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro