Nou sau second hand? De cumpărat sau închiriat…

articol scris despre auto si utilaje caterpillar

În jobul acesta de scriitor de articole pentru bloguri inspirația nu poate proveni dintr-o singură sursă, căci ar însemna să fii un plagiator jalnic. Pentru a-ti face bine treaba, opinia mea este că îți trebuie în primul rând un anume „feeling” despre subiect. Deși am încercat, rareori am reușit să scriu despre orice, trebuia ca subiectul să fie tratat la modul general ca să pot scrie câteva idei despr el.

Ca atare, am ferma convingere că nu se poate face content writing pe orice subiect și de către oricine. După peste 25 de ani de scris la modul profesionist pot să emit o părere în acest sens. Se spune că la fotbal, mașini și femei se pricepe oricine. Poate că așa este, dar cu siguranță nu poate scrie oricine…

VEZI ARTICOLUL DESPRE MAȘINI ȘI UTILAJE…

De ce este un business atat de rentabil distribuția și producția de piese de schimb se poate desluși dintr-un raport al celor de la Keysfin, companie care se ocupă cu studiul și prelucrarea informațiilor financiare și economice din mai toate afacerile românești. Astfel, datele publicate de firma amintită sunt preluate și comentate și în alte publicații online, cum ar fi de exemplu DailyBusiness.ro.

Concluzia și rațiunea proliferării business-ului cu piese de schimb sunt puse pe baza proliferării comerțului cu mașini și utilaje second-hand. Afirmațiile sunt în mare parte adevărate căci, așa cum spuneam și noi într-un articol anterior, pentru piața din România este mai probabilă achiziția unui utilaj second-hand în stare bună decât investiția într-unul nou. Explicația este logică și de bun simț, reluarea acesteia nu mai este oportună pentru materialul de față.

Content retrieved from: http://www.ofmromania.ro/nou-sau-second-hand-piese-de-schimb-caterpillar/.

Despre Matei Bîtea 73 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro