Omul invizibil din IT

contentwriting pentru magazin online si service IT

Evolutia tehnologiei implica si dezvoltarea serviciilor conexe, iar despre remote in asistenta IT s-a vorbit inca destul de putin.

Activarea serviciilor de tip „Remote – asistenta IT” este poate printre cele mai moderne proceduri de mentenanță a retelelor de calculatoare. Pâna la urmă aceasta este percepția comună asupra unui astfel de serviciu, faptul că o anume entitate care folosește în activitatea zilnică un calculator sau o rețea de calculatoare nu mai așteaptă neapărat sosirea unui tehnician. Iar acesta să verifice și să refacă aspectele specifice de funcționare în ceea ce privește conexiunea la Internet.

Asistența tehnică a serviciilor de Internet de tip Remote are un singur aspect deosebit și asupra căruia beneficiarul trebuie să decidă, respectiv politica de securitate a datelor. Faptul că rețeaua dvs de calculatoare este accesată de la distanță depinde doar de opțiunea beneficiarului de servicii, precum și de gradul până la care este permisă aceasta. Dar desigur că mare parte dintre garanțiile unui astfel de serviciu ar putea fi acoperite printr-un sistem de contracte și clauze speciale.

Content retrieved from: http://www.bestservice-it.ro/blog/omul-invizibil-din-servicii-it-b100.html.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro