Outsourcing; administrare și promovare în IT

outsourcing in IT

Articol scris pe blogul meu și tratează la modul subtil copywriting-ul, în sensul că pentru a înțelege de ce a apărut și de ce se folosește outsourcing-ul trebuie făcută o introducere. Trebuie mai întâi trecut prin activitatea celor de la BBC, probabil că este foarte relevantă experiența lor în acest sens. Să folosești servicii din surse externe (nu să le închiriezi, ci să le folosești în cadrul propriului tău proces productiv) nu este chiar o fericire pentru toată lumea….

CITEȘTE ARTICOLUL PE BLOGUL 789:

Noțiunea de outsourcing este încă la început în România; sunt mai multe explicații pentru relativ puțina utilizare dar poate cea mai potrivită este (încă) necunoașterea conceptului. Sau chiar noutatea pe care o aduce. Outsourcing-ul a apărut relativ recent și are ca principal motor evoluția tehnologică, transmiterea informațiilor prin intermediul paginilor web, iar difuzarea acestora va fi, în opinia mea, în ritm exponențial, odată cu creșterea numărului de site-uri din mediul online.

outsourcing si pormovarea ITArticolul de față își dorește să prezinte un alt tip de outsourcing, respectiv în domeniul creării, administrării și promovării paginilor web, iar toate acestea să lucreze sau să contribuie la crearea unei imagini. Când spun imagine mă refer desigur la noțiunea abstractă, aceea care definește o percepție despre ceva și nu neapărat despre imaginea ca fotografie sau fișier de tip bitmap. Deși acestea din urmă pot face parte într-o măsură mai mică sau mai mare din imaginea de anasmblu a unei firme, a unei societăți, pot contribui la reliefarea unui concept.

Pentru a înțelege avantajele generale ale outsourcing-ului, iar în particular cele care se referă la crearea și administrarea-promovarea paginilor web, este nevoie însă de o mică introducere.

Content retrieved from: http://www.789.ro/blog/outsourcing-administrare-si-promovare-in-it/.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro