Pagini web scrise in regim de outsourcing

servicii outsourcing de redactare pagini web
Outsourcing-ul este probabil găselnița viitorului în ceea ce privește globalizarea locurilor de muncă, și a serviciilor de content writing

Outsourcing este un termen cu legături puternice spre content writer, despre care (încă) prea puțini au auzit. Opinia mea este că dacă ne referim la articolele si textele scrise pentru site-uri sau cele care fac de fapt conistența unor pagini web, ei bine acestea vor fi redactate foarte bine în regim de outsourcing.

Și ca să fiu sincer, cred că în ceea ce privește dezvoltarea pieței de outsourcing la noi, în România, totul ține de mentalitate. Adică trebuie acceptată, în sfârșit, ideea că întotdeauna există cineva care poate sa facă un anumit lucru mai bine decât tine. Mai mult, că sunt multe persoane care pot face nenumărate lucruri mai bine și mai repde… Chiar și mai ieftin. Inclusiv aceste servicii de content writer sau de scriere-redactare de articole pentru site-uri…

CITEȘTE UN ARTICOL DESPRE OUTSOURCING ȘI SERVIcII IT

SEO, optimizarea și promovarea site-ului unei firme sau instituții se pot face foarte bine prin outsourcing. Respectiv prin cedarea activităților de editare a conținutului paginilor web către o altă entitate care este, de obicei, o firmă mică sau un freelancer. Astfel, beneficiarul serviciilor obține realizarea câtorva obiective foarte importante, toate fiind în strânsă legătură cu prerezența în spațiul virtual. Prezența pe internet a companiei nu este doar importantă, ci mai ales vitală.

Nu ne mai întrebăm cine-ar putea refuza să fie în mediul online, este o întrebare retorică. Mai există vreo firmă indiferent cât de mică să nu-și dorească vizibilitatea prin Google?

Vizibilitatea prin Google, pe internet, totul ține de optimizarea unui site, de SEO și de fapt de promovarea activităților, serviciilor sau produselor pe care le deservește site-ul.

Redactarea corectă a articolelor din site

Am întâlnit nenumărate situații în care era vorba de absolvenți de jurnalistică și nu erau în stare să redacteze o știre, un comunicat, o prezentare. Lucrul nu este de mirare, vorba ceea: mulți chemați, puțin aleși! Cu atât mai mult se pune problema despre cei din cadrul unor companii care sunt însărcinați cu redactarea articolelor dintr-un site. Cum ar putea fi aceștia în stare să creeze un concept unitar despre prezentarea firmei!? Unul coerent și scris corect și care să nu se refere doar la publicarea de articole pe site, de întreținerea unui blog, de menținerea legăturilor virtuale cu clienții.

 

Content retrieved from: http://www.789.ro/outsourcing-it-editarea-web-si-promovarea/.

Despre Matei Bîtea 73 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro