Piese de camioane și tractoare; comerț la negru

content writer articol pentru piese schimb

Observatorii industriei auto românești, chiar și cei din branșa pieselor de schimb, producători autohtoni sau distribuitori de second hand, cu siguranță că sunt încercați de câteva senzații de nedumerire. Pe de o parte companiile de recrutare de personal anunță că sunt câțiva mari producători auto care intenționează relocarea din Anglia ca urmare a Brexitului, iar România și Bulgaria ar fi țări preferate, pe de altă parte Renault decide să mute o parte din producție în Maroc.

În același timp, chinezii vin să fabrice piese de schimb pentru Mercedes, iar Renault angajează specialiști în informatică pentru noii roboți din producția auto de la Mioveni. S-ar spune că viața este foarte veselă!

În acest timp, Volkswagen, care până acum nu a făcut nimic în ceea ce privește înlocuirea softurilor și pieselor de la mașinile afectate de scandalul DieselGate, dă asigurări că toate reparațiile vor fi gata până în toamna anului viitor. Aceasta după o întâlnire dintre un reprezentant al Comitetului director al Volkswagen cu Comisarul pentru justiție și egalitate de gen, Vera Jurova, de la începutul lunii octombrie.

Content retrieved from: http://www.ofmromania.ro/piese-de-camioane-si-tractoare-comert-la-negru/.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro