Proprietarii de hotel luati la mijloc?

content writer Timisoara, actualitatea din Romania

Servicii de content writer pentru Hotel Savoy Timisoara cu actualitati din Romania

Ca să fiți oaspeți la Hotel Savoy Timișoara este suficient să vă faceți o rezervare online. Considerăm că este util să reamintim acest lucru în lumina ultimelor scandaluri din lumea turismului, când într-o singură zi și-au pierdut licența aproximativ 1.300 de agenții din România, iar ca să fim sinceri nici nu ne-am fi închipuit că sunt atâtea. Cum dealtfel nu ne-am fi așteptat nici ca Autoritatea Națională pentru Turism, prin site-ul său destinat a promova hotelurile din România, căci asta este menirea instituției până la urmă, și nu să facă reclamă la spectacole cu Florin Piersic sau la cotidiene online de genul „Jurnalul Național”.

În definitiv, turismul românesc la nivel de politică de stat este încă tributar intereselor politice de grup, iar firmele particulare nu au decât să se descurce așa cum știu și cum pot.

Content retrieved from: http://hotelsavoytimisoara.ro/proprietarii-hotel-la-mijloc/.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro