Puțin umor oltenesc…

articol scris pentru firma de mobilier

Chiar foarte puțin, de fapt e doar în titlu. Articol scris in cadrul unui contract de copywriting cu distribuitor de mobilier.  Am găsit o informație despre târgurile de horeca și de turism din Criova și am folsit-o pentru deschiderea unui articol mai serios…

Serviciu de content writer pentru o firma din România care livrează mobilier horeca și în general pentru industria de agrement.

Din Oltenia, de pe șezlong, visând cu horeca

Iată că și în Oltenia a început să prindă trendul HoReCa, lucrurile să evolueze într-un sens care sperăm să se mențină indiferent de cine va conduce România și se face și un mare târg mare despre mobilierul din industria de agrement. Mai mult, se pare că evenimentul, a cărui lansare și desfășurare beneficiază de un site special dedicat, respectiv Horeca-Expo-Oltenia, a fost cuplat și cu un târg de turism, tot primul al Olteniei.

Proprietarii de locații aflate în destinații turistice (de pe litoral de exemplu) vor fi astfel în fața unei ultime șanse de a-și reînnoi mobilierul de tip HoReCa, printre altele ne referim la mese, scaune și chiar șezlonguri. Iar după cum vă spuneam într-unul din aticolele noastre anterioare, site-ul nostru are chiar și o ofertă specială de mobilier pentru plajă, piesa de rezistență fiind CANTON, un model de șezlong aflat în mare vogă pe plajele din bazinul mediteranean.

Content retrieved from: http://www.expertoutdoor.com/din-oltenia-de-pe-sezlong-visand-cu-horeca/.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro