Revista presei in transporturi

content writer timisoara revista presei transporturi

Febra și agitația din transporturi au devenit mai puțin vizibile, totul a intrat oarecum într-o fază de acalmie. Asta nu înseamnă că e liniște. Ieri, 27 septembrie, a fost făcut public modul în care se vor stabili tarifele RCA, respectiv Autoritatea de Supraveghere Financiară va stabili până la sfârșitul lui octombrie tarifele maxime pentru polițele RCA în funcție de diferite categorii de vehicule. Asta după ce, cu o zi înainte, Parlamentul a amânat dezbaterea proiectului de lege care ar fi creat un și mai mare haos în transporturile de marfă. Actul legislativ ar fi abrogat de fapt Ordonanța Guvernului care stabilea plafonarea pe timp de șase luni a tarifelor RCA, ceea ce este totuși o victorie importantă a tuturor protestatarilor, a operatorilor din transportul internațional de marfă.

Practic, conform ordonanței, ASF-ul trebuie să stabilească nivelul acestor tarife, cel puțin pentru o perioadă de șase luni. Modul în care le va stabili, elementele componente ale prețurilor polițelor de asigurare, faptul că nu știu metodologia de calcul îi înfurie pe reprezentanții patronatelor din transporturi. Ca urmare, s-au și grăbit să dea un comunicat în care desființează pe toți asiguratorii în frunte cu ASF-ul, că spoliază pe toți cei care transportă marfă sau persoane, textul fiind postat pe site-ul transportatorilor… și tot arsenalul!

Content retrieved from: http://degami.ro/transport-international/ro/194/Revista-presei-in-transporturi.html.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro