Samsung inca n-a ucis pe nimeni, dar Apple…

content writer romania magazin online timisoara

Content writer Romania: servicii pentru un magazin online din Timisoara

Samsung Galaxy Note 7 a provocat arsuri si spaima, iar muncitorii de la Apple cam dau ortul popii

Telefoanele mobile au devenit periculoase nu datorită interacțiunii cu omul, ci mai ales din cauza goanei după profit a marilor producători. Samsung a investit enorm în producerea unui telefon care până acum a generat doar arsuri, atacuri de panică și pierderi financiare. În schimb Apple, prin condițiile de muncă oferite muncitorilor chinezi a devenit unul dintre cei mai contestați angajatori din lume.

Samsung și sfârșitul Galaxiei

După toate aparențele Samsung are mari bătăi de cap, cu Galaxy Note 7, deși afirmase în repetate rânduri că au fost remediate problemele acestuia. Vă reamintim, de când a fost pus în vânzare ultimul model de telefon a provocat numai necazuri, coreenilor de la Samsung nu le-a ieșit deloc acest smartphone. Despre unul dintre aceste incidente am scris și noi cu nu foarte mult timp în urmă, respectiv în „Apple și Samsung, telefoane mobile cu năbădăi”.

Content retrieved from: http://www.bestservice-it.ro/blog/samsung-inca-n-a-ucis-pe-nimeni-dar-apple-b94.html.

Despre Matei Bîtea 77 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro