Timisoara, ca să fie Fruncea…

content writer timisoara anii 90

Desemnarea Timișoarei drept „Capitală Culturală Europeană ” oferă nenumărate posibilități de dezvoltare orașului, iar de acest lucru ar trebui să profite industria hotelieră, restaurantele din oraș și în general tot ce este asimilat cu o locație HoReCa. Beneficiile se vor vedea în evoluția turismului local, acesta fiind, cu siguranță principalul câștig al titlului de „Capitală culturală”. Bănățenii, care au tendința (de multe ori justificată) de a se lăuda că sunt „fruncea”, vor avea (și) de această dată de învățat de la alții. Și ne face bine să credem că și autoritățile locale sunt receptive la „a învăța”…

Județului Sibiu i-a fost atribuit statutul de Regiune Gastronomică Europeană pentru anul 2019. Este primul județ din România care primește acest titlu, din nou o excelentă oportunitate investițională. Un mijloc de dezvoltare a tot ceea ce înseamnă turism, restaurant, hotel, iar Timișoara are de învățat din viitoarea experiență a ardelenilor…

Piatra de temelie din turism

Ce înseamnă să fii regiune gastronomică europeană pentru un an? Că se mănâncă bine, că se deschid mai multe restaurante sau târguri meșteșugărești, că la orice hotel mergi vei găsi doar preparate tradiționale? Probabil că din toate astea câte puțin, dar cu siguranță va fi la Sibiu, din nou, o afluență turistică de neimaginat cu câțiva ani în urmă. Și din nou Timișoara va învăța o lecție…

Content retrieved from: http://hotelsavoytimisoara.ro/timisoara-ca-sa-fie-fruncea/.

Despre Matei Bîtea 73 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro