Uber si transporturile convenționale

Servicii content writer Romania pentru degami Timisoara

Servicii de content writing Romania pentru Degami srl din Timisoara, tematica specifica. Articolul se referă la UBER și planurile de dezvoltare:  Transporturile de marfă se pregătesc (de ceva vreme) de o revoluție interesantă. De data aceasta este vorba de cu totul altceva și am putea încerca să ne scoatem din minte sistemul clasic de transport de marfă, cu camioane mari, zgomotoase și ale căror curenți de aer ne dărâmă când trec pe lângă noi. Da, se pare că ne pregătim de o altă eră, iar aceasta se va apropia mai repede decât am crede, este vorba de transportul aerian, cu decolare pe verticală.

Promotorii acestuia sunt, n-o să vă vină să credeți, cei care au schimbat (aproape) din temelii businessul de taximetrie, ne referim la UBER. Nașii taximetrelor au început deja să-și facă temele pentru introducerea sistemului lor în transportul de persoane aerian și se gândesc la decolarea pe verticală. Adică la helicoptere. Proiectul pare fantezist, dar ideea de transport a celor de la UBER pare a avea adepți, existând semne că numeroase persoane ar fi interesate de transportul între localități, în special între cele mai greu accesibile. De aici și până la transportul de marfă în sistem UBER nu este decât un pas.

Content retrieved from: http://www.degami.ro/transport-international/ro/199/UBER-si-transporturile-conventionale.html.

Despre Matei Bîtea 73 Articles
Fost jurnalist; furnizez servicii de content writer in limba romana. Dezvolt proiecte web sub aspectele de editare-machetare, writing, fotografie si promovare. afli mai multe pe www.789.ro