plantatie goji
copywriting

Afaceri cu goji pe bani europeni

Greu de crezut că există cineva care dorind să-nceapă o afacere bio, să nu dorească s-o facă și cu fonduri europene. Afacerile ecologice sunt noua modă în business-ul agricol, iar cele cu goji sunt chiar … citește »»»

articole seo
info

Despre textele SEO, advertoriale și content writer

Dacă aveți un site, dacă vreți să aveți unul, un magazin online, sunt sigur că vă veți lovi de noțiunea de SEO. Aproape sigur și de ceva de genul „content writer” sau „editor de conținut”. De redactare, de editare. Mare parte din SEO se „lipește” și se rezolvă de și prin conținutul site-ului, prin felul în care se redactează acest conținut. … citește »»»

piese de schimb caterpillar
copywriting

Reciclarea englezească, la fel ca la noi ante 89?

Piesele de schimb și magazinele online, un alt sector ideal pentru un scriitor. Adică, vreau să spun, se pot scrie nenumărate articole pe această temă. Probabil că una dintre cele mai mari provocări în acest domeniu nu este alegerea subiectului ci, mai degrabă, felul în care-l scrii… Spun așa pentru că, altfel, cine stă să […] … citește »»»

scriitor pentru magazin online
copywriting

Scriitor pentru magazine online

Articolele scrise pentru magazinele online sunt, paradoxal, o alternativa viabila la presa scrisa specializata. Poate este o comparatie forțată pentru unii, dar după atâția ani de scris articole economice (și reportaje) cred că știu ce vorbesc. Într-un magazin online intră un anumit gen de cumpărători, depinde de specificul magazinului, tocmai de aceea cred în particularitatea […] … citește »»»

1 2 3 8